IMG_0957

Hier scoor je zeker voor vaderdag!

Vaderdag staat om de hoek, zondag 20 juni om precies te zijn. Ben je er nog niet uit wat je voor jouw lieftallige vader moet kopen? Geen zorgen, wij helpen je graag op weg met een aantal suggesties uit ons centrum. Uit dit divers aanbod scoor je zeker iets leuks!

De Ganzenveer

Is jouw vader een boekenliefhebber? Dan zit je bij de Ganzenveer goed. Deze boekenwinkel heeft een ruim aanbod aan boeken in elke categorie die je maar kunt bedenken. Heb je moeite om het juiste boek uit te kiezen? Zorg dan dat je wat informatie in wint bij een van de kundige werknemers.

De Ganzenveer | Oude Aa 49

Vincenzo

Heb jij een hippe vader die graag goed gekleed gaat? Dan is Vincenzo dé juiste winkel voor hem. Ze hebben een uniek concept en een stijlvolle winkel waar je voor de moderne man zeker kunt scoren.

Vincenzo | Oude Aa 6

Miga Gifts

Sieraden kunnen de outfit helemaal afmaken. Een mooi horloge, armbandje of een ketting kan de ‘finishing touch’ zijn. Je vindt het allemaal bij Miga Gifts.

Miga Gifts | Elzas Passage 11

Coenen Tafelcultuur

Als jouw vader dol op koken is, dan zal hij zeker blij van Coenen worden. Onlangs heeft Coenen een groter pand geopend in de Elzas Passage en hun assortiment enorm uitgebreid. Gegarandeerd dat je hier zult slagen!

Coenen Tafelcultuur | Elzas Passage 17-19

Rob Koenraads Edelsmid

Ben je op zoek naar iets wat écht uniek is? Edelsmid Rob Koenraads is al meer dan 20 jaar een begrip in Helmond en als Edelsmid een échte vakman. Voor maatwerk moet je dus bij Rob zijn!

Rob Koenraads Edelsmid | Ketsegangske 9

Van Oss tassen

Tassen en koffers, in alle soorten en maten en voor elke gelegenheid. Is de oude tas van jouw vader toe aan vervanging? Dan kun je bij dit familiebedrijf terecht voor een nieuwe.

Van Oss tassen | Oude Aa 40

Van Oorschot mode

De zomer komt er aan, dus tijd voor een nieuwe outfit. Hier ben je bij Van Oorschot mode aan het juiste adres. Met het ruime assortiment aan herenmode zal je hier vast iets kunnen vinden wat bij zijn stijl past.

Van Oorschot mode | Veestraat 27

Pim Jagers Herenmode

Exclusieve herenmerken, check! Cusual of netjes, check! Pim Jagers heeft het gehele plaatje als het gaat om herenkleding.

Pim Jagers Herenmode | Steenweg 34

Stockx

Stockx heeft prachtige horloges en sieraden van midden-tot hoog segment waar je een man héél blij mee kunt maken.

Stockx | Ameidestraat 8

Comments are closed.