JUuds-foederer-2

De leukste speciaalzaakjes

In ons vorige artikel ging het over de leukste boetiekjes. Deze week zijn de leukste speciaalzaakjes aan de beurt. Want zeg nou zelf, wat fleurt een winkelgebied nou meer op dan een speciaalzaak? Helmond kent er zat en wij hebben hier een selectie van gemaakt. Lees hieronder snel verder.

JUUD’s Foederer

Het paradijs voor iedere creatieveling! JUUD’s Foederer biedt hoogwaardige kunstenaarsmaterialen en workshops aan. De eigenaresse Judith is naar eigen zeggen een “creatieve geest en een bevlogen nieuwsgierige vakidioot”. Één ding is zeker, Judith weet veel van haar vak en kan haar klanten ook van deskundig advies voorzien.

JUUD’s Foederer | Smalle Haven 8

Chocolade Cacaofabriek

Ben je een echte snoepkont? Dan is Chocolade Cacaofabriek helemaal jouw ding. Deze chocolaterie zorgt voor de verbinding tussen het verleden van de “Nederlandsche Cacaofabriek” en de nieuwe culturele hotspot van Helmond. Chocoladeliefhebbers zullen zich hier helemaal thuis voelen!

Chocolade Cacaofabriek | Cacaokade 3

Blownaway

Ze zijn pittig, verstaan hun vak en hebben een hoop “blonde momentjes”. We hebben het over de eigenaressen Judith en Nadine. Ze kunnen goed knippen maar zijn vooral gespecialiseerd in föhnen & stylen. Ze transformeren een bezopen katje tot een leeuwin. Wil jij een Beyonce waardige coupe? Dan moet je hier zijn!

Blownaway | Oude Aa 2

Playourgames

Voorheen bekend als Game Mania maar tegenwoordig actief onder de naam Playourgames. Dé specialist in Helmond als het gaat om gaming. Wat jouw favoriete console of genre ook is, hier zal je het allemaal kunnen vinden. Dus zet je game op pauze en kom een kijkje nemen in de winkel!

Playourgames | Zuid Koninginnewal 41

Kaatje Jans

Ben jij ook zo’n lekkerbek? Dan zal je hier jouw ogen uitkijken. Kaatje Jans is de delicatessenwinkel voor iedere portemonnee! Of het nou een lekker kaasje, vleeswaren of chocolade is, je zult het hier allemaal vinden. Een fijne winkel met een goed aanbod en leuk personeel!

Kaatje Jans| Mierloseweg 30

SamSam Kinderschoenen

Zijn de kinderen toe aan nieuwe schoenen voor deze zomer? SamSam, is dé kinderschoenenwinkel van Helmond en omgeving. Zodra de kinderen hier binnen lopen zijn ze gelijk in hun nopjes. Een ontzettend leuke winkel, top merken en een hele goed service!

SamSam Kinderschoenen | Steenweg 26

Impression De Geurwinkel

Een goede eerste impressie, daar hoort ook een aangenaam geurtje bij. Impression De Geurwinkel (de naam zegt het al) is gespecialiseerd in alles wat met geur te maken heeft. Denk hierbij aan geurkaarsen, wasparfum, diffusers, en natuurlijk ook parfum. Uitermate geschikt om voor een cadeau te shoppen!

Impression De Geurwinkel | Elzaspassage 4

 

 

 

 

Comments are closed.