Koffie hotspot

De leukste koffie hotspots van Helmond!

Zeg nou zelf, de dag begint het beste met een heerlijke koffie. Dit lijstje staat gevuld met de beste koffie hotspots van Helmond!

Lunch en Zo
 

Dit fijne plekje in het hartje van het Helmondse centrum serveert de lekkerste koffies! Neem plaats op het terras of (als het weer mag) in het hippe interieur.

Lunch en Zo | Veestraat 28

Koffiebar Belloni

Belloni
De koffiebar van Belloni staat bekend om échte Italiaanse koffie. De koffiebonen zijn zelf samengesteld volgens Italiaans receptuur en worden wekelijks vers gebrand door een lokale branderij. Naast overheerlijke cappuccino, espresso of latte macchiato kun je hier ook terecht bij hun lunchroom en delicatessenwinkel.

Belloni | Kerkstraat 34

Proeverij de Bank
Een heerlijke kop koffie aan het gezellige havenplein in Helmond? Dan ben je bij Proeverij de Bank aan het juiste adres! Strijk neer op het terras aan het water en bestel je favoriete koffie.

Proeverij de Bank
| Veestraat 46

Kaldi

Alles met wat de beleving van koffie te maken heeft vind je bij Kaldi in Helmond aan de Oude Aa. Naast de beste koffie kun je hier ook terecht voor overheerlijke thee. Heb je je favoriet gevonden? Dan kun je deze ook meenemen naar huis!


Kaldi
 | Oude Aa 8

Kasteelpoort

Even tot rust komen net buiten het centrum? Bij de Kasteelpoort geniet je tijdens een kop verse koffie van een prachtig uitzicht op de Kasteeltuin en het Kasteel van Helmond.

Kasteelpoort | De Wiel 22

Il Borgo
 

Achter de smalle klokgevel van het oudste huis in Helmond serveert Il Borgo heerlijk verse koffie. Naast een goede kop koffie geniet je hier ook van Italiaanse delicatessen en chocolade uit eigen chocolaterie. Neem plaats op het gezellige terras op de Markt en geniet! 

Il Borgo | Markt 7

Ontdekken wat er nog meer te beleven is in het centrum van Helmond? Kijk dan op www.helmondcentrum.nl.

Comments are closed.