Bobby's Beach

Het beste plekje op het terras!

Yes, we mogen weer! Zodra het weer het toelaat zoeken we graag het beste plekje op het terras. Benieuwd naar de 7 beste terrasjes in Helmond? Bekijk hieronder de locaties, reserveer alvast je plekje en geniet!

Deftige aap

Stadsbrouwerij de Deftige Aap bevindt op de markt. In het monumentale pand brouwen ze hun eigen bieren. Brabants lekkerste bier van 2019, Kiele Kiele, komt hier vandaan. Geniet op het terras van een lekker biertje (of ander drankje) met heerlijke borrelhapjes. Of geniet van een lunch of diner!

De place to be voor een ambachtelijk, toegankelijk en eigenwijs biertje!
Deftige Aap | Markt 14

Bobby’s Beach

Ben je toe aan zomerse vibes? Je vakantie vier je dit jaar gewoon op het strand in Helmond centrum! In de achtertuin van Bobby’s Bar verkeer je in zomerse sferen met groene palmen en een lekker muziekje. Je kunt je drankje bestellen aan een echte beachbar!

Het is hier goed vertoeven met heerlijke cocktails, gin & tonic of een bucket met Mexicaanse biertjes.
Bobby’s Beach | Steenweg 11

Welkom Thuis

Hier werken ze enkel met verse producten en bereiden de koks alles zelf. Van mayonaises tot soepen en van broodjes tot aan de lekkerste maaltijden.

Wist je dat Welkom Thuis ook een hele fijne stadstuin heeft? Hier kun je heerlijk ontsnappen aan de drukte van de dag onder het genot van fijne mensen en goed eten en drinken!

Welkom Thuis | Markt 24

De Kade

De terrasjes aan het kanaal van Helmond zijn altijd gezellig! Dit is de nieuwe hotspot aan het water. Bij gastrobar De Kade kun je neerstrijken voor het beste uitzicht en de lekkerste drankjes en hapjes!

De Kade | De Kade Havenweg 4A

Warande Park Restaurant

Even ontsnappen aan de drukte van de stad? Net buiten het centrum, gelegen aan het Stadspark De Warande bevindt zich een heel fijn terras met nog fijnere drankjes en gerechten. Ook als het weer net even wat minder is, kun je hier terecht onder de mooie luifel.

Warande Park Restaurant | De Kluis 2

Más Braseria

Een fijn terrasje op de markt in Spaanse sferen! Hier kun je genieten van kleine Spaanse hapjes en drankjes. Zin in een stukje vis of vlees? Deze wordt bereid op een houtskool gestookte Mibrasa.

Más Braseria | Markt 211

33 Good Food

33 Good Food heeft de beste burgers in town! In de stadstuin gelegen aan de achterkant van het pand vind je een gezellig terras. Geniet samen met familie of vrienden van dit fijne plekje met het mooie weer!

33 Good Food | Kamstraat 22

Comments are closed.